HISWA ACTIE

Beste watersporter,

Wij hebben een mooie HISWA ACTIE!

Komt u als passant tijdens de Hiswa te water naar Deko Marina Lelystad?

Dan kunt u voor slechts 20: twee tickets voor de hiswa te water kopen inclusief een ontbijt voor 2 personen (op te halen bij ons havenkantoor).

Dit terwijl 1 losse entreekaart normaliter 15  per stuk aan de kassa is.

Wel is het raadzaam om vooraf een ligplaats bij ons te reserveren, zodat u zeker weet dat er een box voor u beschikbaar is. Vanuit Deko Marina Lelystad is de Hiswa te water eenvoudig te voet te bereiken. Geen gedoe dus met pendelbusjes e.d.  Ook hebben wij een beperkt aantal leenfietsen, welke u (mits voorradig) mee kunt nemen.

Hieronder een overzicht van de faciliteiten waar u gebruik van kunt maken! Eten & drinken (restaurant en bar)–reparaties & onderhoud –– wasserette – strijkbout- goede sanitaire voorzieningen – water & stroom – hijsen/liften – gratis wifi – winterstalling buiten en in hal-– terras – boodschappen –gratis leenfietsen – speelplekken voor de kids – BBQ- boothuur – evenementen – feestjes – makelaar – bootcleaning -werkplaats- varen op Markermeer en op het IJsselmeer en nog veel meer!

Deko marine: makkelijk te bereiken

Komend vanaf het IJsselmeer vaart u ongeveer 200 meter voor de houtribsluis links. Vanuit het zuiden vaart u door de sluis, direct rechts. Deko Marina herkend u aan het kenmerkende restaurant / vuurtorentje. Direct bij de haveningang is de meldsteiger. Bij onduidelijkheid onderweg kunt u ons altijd bereiken op nummer: 0320-269000